Отзиви

Казвам се Надежда Георгиева от гр.Нови Искър. От години страдам от разширени вени на десния крак и винаги ме е било страх да се подложа на каквато и да е интерленция. Благодарение на моята майка и нейни приятелки които се бяха подложили на лазерна аблация и аз се реших. Благодаря на д-р Анастасов и неговия екип за грижите и доброто и хуманно отношение към всеки един пациент. Пожевам Ви здраве за да помагате на все повече хора. Вие сте пример за подражание. PS Скъпи пациенти не страхувайте, а изберете новите методи на лечение. По някога страхът вреди. Колкото по-рано се вземат мерки толкова по-добре. Успех!

Надежда Георгиева от гр.Нови Искър

 

Искам да изкажа мнението си за прекрасния екип на д-р Анастасов. Имам една оперция на левия крак от преди много години но ефект нямаше .Когото се подложих на лазерна аблация наистина си заслужаваше. Благодаря на всички за доброто отношение и добре свършената работа.

Цветана Ангелова

 

Казвам се Лидия Петрова Асенова .От много години страдам от разширени вени. Моя близка ми сподели, че е посетила МЦ Римската стена и е останала много доволна от обслужването и резултата. След дълго мислене и аз реших да посетя венозния център. Останъх очарована от грижите, обслужването и не на последно място от резултата. Благодаря на целия екоп за грижите които полагат за пациентите си. Благодаря д-р Анастасов!

Лидия Петрова Асенова

 

Казвам се Славея Юрукова .Изказвам дълбоката си благодарност на екипа и д-р Анастасов за успешната и безболезнена лезерна аблация. Постъпих с тежък тромбофлебит на левия крак. На всякъде другаде където ходех ми препоръчваха оперативен начин на лечение. С много страх предприех лечението с лазерна аблация. Сега препоръчвам на всеки нуждаещ се от лечение на разширени вени да използва съвременните методи и компетентния екип на МЦ Римската стена. С дълбока благодарност към целия екип за болките и неволите от които ме спасиха.

Славея Юрукова

 

Таня Златкова съм от гр.Дупница . Дъги години се притеснявах и имах проблеми с разширени вени на левия крак. След разпитване стигнах до д-р Анастасов. Направих лазерна аблация на 28.03.2018г .Резултатът е невероятен. Екипът е страхотен. Сърдечни благодарности.

Таня Златкова съм от гр.Дупница

 

Павлина Алексиева съм от София. От 7-8 месеца се лекувам при д-р Анастасов в МЦ Римската стена. Първо си направих лазерна аблация на двата крака през м. Май 2018г , а след 5.6 м започнах склеротерапия. Впечатленията ми са страхотни. За мен той е бог в своята специалност. Компетентен, внимателен и много кадърен. Преди да се доверя на някой за тези манипулации доста време проучвах специалистите които се занимават с това. З мен той е най- добрия. Малко са думите с които много да изкажа своята благодарност за професионализма на д-р Анастосов и екипа с който работи. Сърдечно благодаря за всичко, което направихте за мен и продължавате да правите. Бог да Ви дава много здраве, така какти Вие го давате на своите пациенти.

Павлина Алексиева от София

 

Дълго време ми трябваше да повярвам и да се реша на това лечение. Багодаря на д-р Анастасов за това което направи с краката ми. Благодаря и на хората които работят с него. На всички желая много здраве и успехи.

Елена Йовчева

 

Много съм доволна от д-р Анастасов и целия екип на МЦ Римската стена. Всичко е на европейско ниво. Бъдете живи и здрави.

Запрянка Минкова, Пловдив

 

Казвам се Петранка Делчева от София и съм на 70год.Дълги години се мъчих от разширени вени на двата крака. Следкато опиквах какво ли не най-накрая намерих адреса на МЦ Римската стена. Миналата година ми направи лазерна аблация на десния крак. Резултата беше много добър. Признавам ,че страховете ми бяха много големи. Доволна съм от целия екип. Сърдечни благодарности на д-р Анастас Анастасов.

Петранка Делчева от София

 

Мнението ми за Медицински център Римската сетена е много добро и ги препоръчваме и на други.

Агница Трендафилова и Елицабета Чадарова от с.Долно Осеново

 

Аз съм Марията Петрова от гр Козлодуй.От много години страдам от разширени вени и тромбофлебит.Въпреки операциите които претърпях и на двата крака нямах особеннж подобрение. Разбрах за новите методи, които прилага д-р Анастасов и реших да отида на преглед и лечение при него. Извършена ми беше лазерна аблация и склеротерапия. Чуствам се чудесно. Визхитена съм от екипа и професионизма му. С уважение

Марията Петрова от гр Козлодуй

 

Казвам се Анна Митова от гр София.От 10 год страдам от разширени вени.Пробвала съм медигаментозно лечение но без резултат.Предлагали са ми оперативна намеса но с дълго възстановяване.Когато когато разбрах за иновативните методи на д-р Анастасов не се поколебах изобщо. Радвам се за избора си. Първо направих единия крак а след това втория.Чуствам се чудесно. А що се отнася до екипа на д-р Анастасов, желая им много здраве успехи и доволни пациенти.

Анна Митова от гр София

 

Сърдечни благодарности на д-р Анастасов и екипа за извършената ми лазерна аблация. Неочаквано за мен напълно безболезнен метод, запазих си работоспособността и подвижността веднага след процедурата. Пожелавам на д-р Анастасов много,много доволни пациенти като мен!!!

Деяна Русева от Стара Загора

 

На всеки с проблемни вени горещо препоръчвам метода- лазерна аблация- съвременната алтернатива на оперативното лечение. През 2009 г. правих класическа операция на ляв крак. Сега 16.03.2016 г. събрах кураж и се подложих на лазерна аблация. Разликата е огромна. Чудя се защо чаках толкова дълго. Методът е изключително щадящ. Операцията е лека, безболезнена с местна упойка. След около един час, станах и си тръгнах без проблем. В действителност липсва следоперативното възстановяване.Единственият дискомфорт е носенето на ластичен чорап, който е доста стегнат. Др. Анастасов има златни ръце. Той извърши лазерна аблация и на дъщеря ми, и на съпругът ми, които също се чустват чудесно.

Искра Кърчева

 

Здравейте! Казвам се Пламен Гонев от гр.София и съм пациент на д-р Анастас Анастасов. От години страдам от разширени вени.Чувствах болка, умора и тежест в крайниците. Направих си безкръвна операция и на двата крака. Не боли и нищо не съм усетил. Благодарение на д-р Анастасов и указанията, които ми е дал, постигнахме отлични резултати. Сега се чувствам много добре и си водя нормален начин на живот, без болки и тежест.

Ако страдате от разширени вени не се страхувайте и не отлагайте! Направете го!

Пламен Гонев от гр.София

 

Казвам се Тодор Тодоров и съм на 34 години, искам да благодаря на доктор Анастасов и екипа за проявения професионализъм. Преди известно време ми направиха лазерна аблация на единия крак. Много съм доволен от начина, по който мина тази манипулация. Не беше много болезнено и най-важното е, че продължих нормалният си начин на живот и работа още от следващия ден. Като правя сравнение с операцията, която ми направиха във ВМА преди четири години, при която ми извадиха по оперативен път вените на другия крак и колко дълго и тежко беше възстановяването то настоящата лазерна аблация е несравнимо по-добър вариант за справяне с разширените вени. Поздрави.

Тодор Тодоров

 

Искам да препоръчам искрено методите за лечение на разширени вени, които се прилагат от др .Анастасов, а именно склеротерапията и операцията за махане на вените при по сериозни случаи на разширени вени. Като многогодишен пациент с разширени вени ,преминал успешно 4 операции , 2 от които при др. Анастасов, и процедури за склеротерапия при него, мога да кажа , че резултата е впечатляващ-нямам тежест в краката, вените не се виждат след процедурата, няма болка и възпаление. Самата процедура за склеротерапия е безболезнена,а лекарството, което използува доста по-качествено в сравнение с други места.Благодарение на др. Анастасов и неговия екип, мога спкойно да практикувам любимите си спортове и да водя

 

Уважаеми медици от център Панацея, Позволете да Ви благодаря за доброто отношение и качествения професионализъм! Специални поздравления за д-р Анастасов! Благодарение на златните му ръце и високи умения съпругът ми – Йордан Александров е в добро здраве и самочуствие! Спорна 2017 на д-р Анастасов, на колегите му и много успехи!

 

Посетих центъра на д-р Анастасов, след препоръка на приятели. Първото ми впечатление при престигането, беше приятна и добре организирана среда. Д-р Анастасов ме прегледа с помощта на най-съвеменното оборудване и ми обясни стъпка по стъпка процеса на заболяването ми. Познаването на английски език от страна на доктора, улесни обяснението. След посещението се уточнихме за дата на интервенцията. Така че, ще се върна в София с убеждението, че съм намерил мед. център на високо ниво.

Анджело, Флоренция (Италия)